Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » The Green Scissors helpt jonge kappers duurzaam werken
GreenScissors

The Green Scissors helpt jonge kappers duurzaam werken

The Green Scissors is dit jaar sterk gegroeid en begint met het Zero Waste project steeds meer impact op de kappersbranche te krijgen. Door de samenwerking aan te gaan met verschillende kappersopleidingen wil het bedrijf jonge kappers duurzamer leren werken en afval laten scheiden.

“The Green Scissors heeft al honderden deelnemers, van kappers tot prominente merken binnen de branche, en tegelijkertijd heeft zich een zeer interessant fenomeen voorgedaan. Honderden studenten hebben zich via kappersscholen in Nederland bij The Green Scissors aangesloten”, vertelt Andres Fellenberg van der Molen. “Studenten en docenten ontdekken dat ook de kappersbranche een groene en verantwoorde overstap kan maken. Het is heel interessant om te zien hoe de nieuwe generatie kappers deze kwestie serieus heeft genomen.” 

The Green Scissors is samen met de directie van scholen een samenwerking aangegaan om  leerlingen de mogelijkheid te bieden de weg van de duurzaamheid in te slaan. Andres: “Scholen als ROC Friese Poort, Alpha College en Albeda College zijn al begonnen met hun duurzame overgang.”

Deze week lanceert The Green Scissors haar duurzame platform voor de kappersbranche. Hier is gratis informatie te vinden over duurzaam ondernemen en afval scheiden.

GreenScissors