Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » The Hair X-perience: eerste beurs in twee jaar
HairXperience

The Hair X-perience: eerste beurs in twee jaar

Op 12 en 13 juni 2022 staat het eerste complete fysieke kappersevent van Nederland weer op de agenda. The Hair X-perience vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Haal nu je ticket met €7,50 korting en laat je inspireren tijdens een bezoek aan The Hair X-perience! 

“Wij kijken zo enorm uit naar deze editie van The Hair X-perience”, zegt Sterre Daans namens beursorganisatie Easyfairs. “De kappersbranche moest het twee jaar zonder een live kappersevent doen. Nu corona naar de achtergrond is verdreven, staat heel Nederland te springen om elkaar weer in het ‘echt’ te zien en de zintuigen te laten prikkelen.”

Naast een goedgevulde beurs, staat The Hair X-perience bekend om haar vakinhoudelijke programma vol shows, demo’s en interactieve sessies. Het programma is daarbij gericht op de wensen van iedere kapper: van leerling tot medewerker en van saloneigenaar tot ervaren hairstylist. Er zijn dit jaar opnieuw shows op de Mainstage. Verder worden de nieuwste knip- en kleurtechnieken gedemonstreerd op de Demo Squares. Het Look & Learn Theater keert na het succes van de laatste editie ook in 2022 terug op het event. In het Look & Learn Theater laten exposanten van a tot z de technieken achter draagbare kapsels zien.

Smartbadge

Nieuw op The Hair X-perience is de smartbadge voor bezoekers, een zogeheten digitale draagtas. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker exposantenstands en experiences scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. 

De kaartverkoop voor The Hair X-perience is van start gegaan. Ontvangers van deze nieuwsbrief krijg via deze link 7,50 korting op een entreekaartje. Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl.

HairXperience