L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » News » Top 3 beurzen in binnen- en buitenland
HairXpo

Top 3 beurzen in binnen- en buitenland

Het eerste deel van 2024 belooft een periode vol lanceringen, shows, inspiratie en educatie te worden. We zetten drie belangrijke beurzen in binnen- en buitenland op een rij.

-1-

Event: The Hair Project

Datum: 10-11 maart 2024

Locatie: Kortrijk Xpo

Info: thehairproject.eu

The Hair Project, het professionele event voor de hair community in de Benelux, trapt het seizoen vol kappersbeurzen af. Kom op 10 en 11 maart de laatste trends spotten, productinnovaties en saloninterieurs ontdekken, shows en vaktechnische workshops bijwonen, barbers aanmoedigen bij de Barber Battle en leuke accessoires en tools shoppen in Kortrijk Xpo.

-2-

Event: TOP HAIR-DIE MESSE 

Datum: 23-24 maart 2024

Locatie: Messe Düsseldorf

Info: top-hair-international.de

Op 23 en 24 maart 2024 zal Düsseldorf opnieuw het centrum van de haarindustrie zijn. Met de unieke combinatie van beurs, shows, workshops en lezingen is TOP HAIR-DIE MESSE het evenement voor de kappersbranche in Europa. Onder het motto ‘Rock your head’ wordt in drie beurshallen een uitgebreid assortiment kappersbenodigdheden, professionele haarverzorging, haarcosmetica, interieur en nog veel meer gepresenteerd.

-3-

Event: The Hair X-perience

Datum: 21-22 april 2024

Locatie: Evenementenhal Gorinchem

Info: hair-xperience.nl

The Hair X-perience presenteert zich op 21 en 22 april 2024 met een vernieuwd concept. Het trend- en kennisevent in Evenementenhal Gorinchem biedt volop creativiteit, educatie en inspiratie. Het is de ultieme gelegenheid om te netwerken met vakgenoten, nieuwe trends te ontdekken en verkennen, educatieve programma’s bij te wonen én om in contact te komen met leveranciers uit de kappersbranche.

HairXpo