Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Unwrap your desire: ghd X-mas giftsets

Unwrap your desire: ghd X-mas giftsets


(promo) Laat je haarwensen uitkomen met de limited edition desire collection van good hair day. De luxe collectie, geïnspireerd op kostbare juwelen en edelmetalen, bestaat uit ghd’s bestverkochte stylingtools in begeerlijk warme grijstinten vergezeld door fluweelzachte etuis in smaragdgroen. Daarnaast is deze exclusieve collectie voor de feestdagen uitgebreid met desire giftsets: ghd’s bestverkochte stylingtools aangevuld met stylingaccessoires en verpakt in luxe geschenkdozen. We lichten twee luxe gift sets uit:

#1 ghd PLATINUM+

LIMITED-EDITION STYLER GIFT SET 

Dankzij de Ultra-zone technologie weet deze stijltang precies waar jouw haar behoefte aan heeft voor een ultiem persoonlijke styling. De ghd platinum+ styler beschermt de haarstructuur zonder in te boeten op stijl met als resultaat 70 procent sterker haar, 20 procent meer glans en 2 keer meer kleurbescherming. De limited edition styler heeft een exclusieve diepgrijze tint en wordt verpakt in een luxe fluweelzachte opbergetui in smaragdgroen. 

ghdstyler

#2 ghd HELIOS

LIMITED-EDITION PROFESSIONAL HAIRDRYER 

De ghd helios professionele föhn bevat de unieke ongeëvenaarde Aeroprecis technologie en een op maat gemaakt mondstuk voor snelle, perfecte styling resultaten en 30 procent meer glans. De föhn heeft een chique diepprijze tint met rosé accenten en is verpakt in een feestelijke doos met fluwelen opbergtas. 

ghdfohn

Meer informatie: ghdhair.com/nl en https://www.instagram.com/ghdhairbenelux/