Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Verrassende ontknoping British Hairdressing Awards
BHA21

Verrassende ontknoping British Hairdressing Awards

Na de digitale stream van vorig jaar was de organisatie er alles aan gelegen om de 37ste editie van de British Hairdressing Awards live te organiseren. Op 29 november was de terugkeer van HJ’s British Hairdressing Awards een feit!

Het prestigieuze black tie-event vond plaats in Grosvenor House aan Park Lane in Londen. Uit alles blijkt dat de Britse haarindustrie er met smart naar uit heeft gekeken. Iedereen heeft uitgepakt met zijn of haar galalook en de sfeer zit er vanaf het eerste moment goed in.

Het niveau van de nominaties is vrijwel zonder uitzondering hoog. Een aantal inzendingen springt eruit, zoals die van EGO Hair Design, die drie keer op het podium staat. Ook de collectie van de winnaar van de Avant Garde Hairdresser of the Year award, Sylvestre Finold, is spectaculair. Rick Roberts ontvangt wederom de award voor Afro Hairdresser of the Year en krijgt een staande ovatie van het publiek.

De finale van de British Hairdressing Awards is uiterst spannend. Robert Eaton zet een sterke show neer met de twee ‘silver hair’ modellen uit zijn bijzondere collectie, die een ode blijkt aan de diversiteit van vrouwen. Hij mag uiteindelijk de felbegeerde award in ontvangst nemen. Voor een publiek van 1400 kappers, influencers en pers wordt Robert Eaton gekroond tot British Hairdresser of the Year 2021.

ShowEaton
De show van Robert Eaton

Winnaars HJ’s British Hairdressing Awards 2021

• British Hairdresser of the Year: Robert Eaton, Russell Eaton

• Afro Hairdresser of the Year: Rick Roberts, Rick Roberts Hair

• Artistic Team of the Year: EGO Hair Design

• Avant Garde Hairdresser of the Year: Sylvestre Finold, Toni&Guy 

• Men’s Hairdresser of the Year: Caroline Sanderson & Barry Lachlan, EGO Hair Design

• Newcomer of the Year: Abbie Johnson, Mark Leeson

• Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year: Siobhan Haug, Toni&Guy

• Trend Image of the Year: Sharon Malcolm, Sharon Malcolm Hairdressing

• International Collection of the Year: Pavel Okhapkin, Fashion Hair Studio

Lees het complete verslag van de Coiffure Award winnaarstrip in de decembereditie van Coiffure, die op 17 december uitkomt.

BHA21