Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » WeCreate event groot succes
ITVA21

WeCreate event groot succes

Het online WeCreate event van Wella Company, dat plaatsvond op 25 april, bleek precies te zijn wat het beloofde: een geschenk aan de branche!

WeCreate toont Wella’s toewijding aan de professionele beautybranche op het moment dat deze dit het meest nodig heeft. De industrie is gehavend door de coronapandemie, die honderdduizenden haarsalons wereldwijd heeft gedwongen de deuren te sluiten. Om deze reden is het evenement gratis beschikbaar gesteld voor elke kapper, ongeacht de merken waarmee zij werken.

Met meer dan 70.000 registraties uit 139 landen over de hele wereld was de opwinding voor het evenement voelbaar. WeCreate werd exclusief gepresenteerd door Patrick Cameron, Wella Professionals Global Ambassador. De unieke wereldwijde bijeenkomst, met een line-up van 26 internationale toptalenten, werd gelijktijdig uitgezonden via twee online kanalen, WeInspire en WeTransform, en omvatte vier uur aan exclusieve sessies, boordevol inspiratie, educatie en zakelijke content.

Tijdens het WeCreate evenement zijn ook de winnaars van de Internationale TrendVision Awards bekendgemaakt. Dit zijn de Gold Award winnaars van dit jaar:

WELLA PROFESSIONALS COLOR ARTIST

Kati Suokas, Finland

WELLA PROFESSIONALS COLOR SPECIALIST

Svetlana Teryaeva, Rusland

WELLA PROFESSIONALS CRAFT ARTIST

Cicera Rolim, Portugal

SEBASTIAN EDITORIAL LOOK

Rita Tuska, Verenigd Koninkrijk

SEB MAN MEN’S HAIR

Viktoria Elistratova, Rusland

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het event hier terugkijken! 

Foto: Cicera Rolim, Portugal

ITVA21