Als je nergens voor val je voor alles

Home » News » Winnaars Style & Colour Trophy bekend gemaakt

Winnaars Style & Colour Trophy bekend gemaakt

Gisteren werden de winnaars van de L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy online – via een live uitzending – bekend gemaakt. Grote winnaar is Selina Meijer, die maar liefst 3 awards virtueel in ontvangst nam.

Selina Meijer won de STYLE & COLOUR TROPHY AWARD, de PUBLIC AWARD én de COLOUR AWARD. De vakjury vond het een “mooie kleuring met een verfijnd kleurverloop van aanzet naar de punten. De combinatie van een diepe volle aanzet en bijna poeder/porselein achtige punten maakt dit tot een bijzondere kleur. Opvallend maar super vrouwelijk.” En met maar liefst 7800 stemmen was zij ook de duidelijke winnaar van de Public Award.

Cor Heek – winnaar van de STYLE & CUT AWARD- viel in de prijzen met zijn gedurfde kleurencombinatie, die volgens de jury voor een ‘wow-effect’ zorgt. “De hairstylist is duidelijk niet bang om te experimenteren binnen het thema la french. Trendy editorial  & elegant.

De award voor YOUNG TALENT ging naar Denise Vloet. De jury was zeer te spreken over de draagbare stijl. “Deze ogenschijnlijk rustige kleur versterkt bovendien de personality van het model. Dit is een mooi voorbeeld van personalisatie met een ‘french touch’.”