L'ANZA Trendcollectie 24, Band on tour: retro meets 2024

Home » News » Winnen: Kaarten voor ondernemersavond ‘Changing Times’

Winnen: Kaarten voor ondernemersavond ‘Changing Times’

Ministry of Beauty organiseert op zondagavond 19 november in theater Orpheus in Apeldoorn een ondernemersavond die je letterlijk op het randje van je stoel zal laten zitten. De avond belooft een inspirerende aaneenschakeling van ideeën en visies te worden, gepresenteerd door gerenommeerde sprekers zoals Annemarie van Gaal, Adjiedj Bakas, Tim Goditiabois en Mari van de Ven.

Dompel jezelf onder in de inzichten van sprekers zoals:

  • Annemarie van Gaal, topondernemer en gewaardeerd columniste van de Telegraaf.
  • Adjiedj Bakas, de trendwatcher die volgens de Rabo-CEO niet alleen inspireert, maar het vaak ook bij het juiste eind heeft.
  • Tim Goditiabois, de Belgische stand-up comedian met een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie.
  • En natuurlijk, Mari van de Ven, die uitlegt waarom hij nog altijd zo gepassioneerd is over het kappersvak.

Voor slechts € 30,- krijg je toegang tot dit inspirerende evenement, inclusief hapjes en entertainment. Zet jezelf op de voorgrond van inspiratie, netwerken en plezier! Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plaats op deze unieke avond.

WINACTIE:

Wil je gratis naar de ondernemersavond in Apeldoorn? Doe dan mee met de winactie en maak kans op twee kaarten. Volg ons via @coiffuremedia en stuur ons een DM met je gegevens. Wij verloten de kaarten onder de reacties. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.